• Akvárium tervezés
  • Akvárium építés
  • Akvárium építés

Régóta tervezi? ne várjon tovább!


Ingyenes felmérést, és szakmai segítséget kap tőlünk

Hivjon minket! +36309528224

Kérjen tőlünk árajánlatot ...

Egy akvárium hosszútávú befektetés!

Mindenkinek aki egy akváriumot szeretne, van egy elképzelése arról milyet, mekkorát, milyen halakkal szeretne. Ha segítségül hív minket már ebben a tervezési szakaszban nagyon sok felesleges pénzt, időt és energiát takaríthat meg! A tervezéstől függ, hogy lakása dísze vagy éppen egy olyan nem kívánatos bútordarab lesz, melyet a vendégek elől legszívesebben eltakarna egy pokróccal, vagy mellyel csak a gond van.

Egyedi akvárium Egyedi akvárium Egyedi akvárium Egyedi akvárium

Sajnos Magyarországon nagyon sokan hiszik, gondolják és terjesztik magukról, hogy tudnak akváriumot építeni. A sok-sok más önjelölt akváriumépítő utáni javítás, korrigálás és halpusztulás megállítások után bátran kijelenhetjük, hogy nincsenek sokan azok akik valóban értenek hozzá.

A nagy kérdés mennyibe kerül egy akvárium?

Talán ez az első két kérdés mindenkitől aki akváriumot szeretne. 1. Mennyibe kerül? 2. Mi kell hozzá? A helyes kérdés viszont ez lenne: mennyibe kerül és mi kell ahhoz, hogy hosszú távon is megbízhatóan működjön. Egy akváriumot a tapasztalatok szerint legalább tíz évre tervezünk, ha csak a tulajdonos élethelyzete nem változik nagyot.

Elgondolkodtató hogy sok vevőnknél mennyi változás történt, új helyre költöztek, a sokadik autójukat cserélik, a gyerekek felnőnek, stb. de az akváriumuk még mindig ugyanaz marad!

Hivjon minket! +36309528224

Vagy kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot ...